Ceyhan Ticaret Odası`ndan Adana Valisi Büyük`e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve diğer oda başkanlarından oluşan heyet Vali Mustafa Büyük’e görevine başlaması dolayısıyla “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, Çukobirlik Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akıl ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Vali Mustafa Büyük’e “Hoş geldiniz” diyerek, Ceyhan Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Can, kurulma çalışmalarının hızla devam ettiği Ceyhan OSB hakkında bilgi verdi.Vali Mustafa Büyük ise, bir tarım ve sanayi kenti olan Adana’da, oda ve meslek kuruluşlarının üzerine büyük yüklerin olduğunu ifade etti.