CEYHAN KÖMÜRCÜLER İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULUYOR

Ceyhan Ticaret Odası bölgede Kömür İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurma girişimini başlattı.

Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Milli Emlak Müdürlüğü’ ne verdiği dosya ile Kömürcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulma çalışmalarını başlattı. Başlatılan çalışmalar doğrultusunda çok zamandır açılması gündemde olan Kömürcüler OSB’yi kilit konumuna getirdi.

Özellikle Ceyhan bölgesinde sanayi kuruluşlarının arasında kalan kömür depoları ve üreticilerinin bir araya toplanabileceği alternatifsiz bölge olarak ortaya çıkan Ceyhan Kömürcüler İhtisas OSB, hayati bir öneme sahip oldu.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref CAN’ ın girişimi doğrultusunda oluşturulan dosya, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi girişiminden sonra Ceyhan Kömürcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Ceyhan için büyük önem taşımaktadır.