TOBB 80. Genel Kurulu akşam yemeği, ATO Congresium'da yapıldı.

15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşen TOBB 80. Genel Kurulu etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2024'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, ATO Congresium'da akşam yemeği düzenlendi.​

ATO Congresium'da düzenlenen yemeğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, STK Başkanları, üst düzey yargı mensupları, milletvekilleri ve bürokratlar katıldı.

Düzenlenen resepsiyona Ceyhan Ticaret Odası (CTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Halil Eygi, TOBB Genel Kurul Delegesi Okan Gümüş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Özal, Meclis Başkan Yardımcısı Nadir Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Asaf İlkkan Telli, Ayhan Opak, Ali Koşmaz, Ahmet Gümüş, Meclis Üyeleri Ali Uzel, Ercan Tosun, Murat Yağan, Genel Sekreter Ayşe Karık ve Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Sinem Tutku Aktuğ katılım sağladı.

CTO Başkanı Şeref Can Mill icirc; Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, bir çok Milletvekili ve Siyasi isimle bir araya geldi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, TOBB Genel Kurulunun, 81 il ve 160 ilçeden Odalar ve Borsalar ile Türkiye'nin tüm büyük sektörlerini kapsayan 67 Sektör Meclisinin, her sene Mayıs ayında bir araya geldiği, müstesna bir platform olduğunu söyledi.