Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın Haklı gururu "ÇOK ÇALIŞTIK, AMA SONUNDA HEP BİRLİKTE BAŞARDIK. GÜMRÜK MÜDÜRLÜОÜMÜZ CEYHAN'IMIZA HAYIRLI UОURLU OLSUN. DURMAK YOK, YOLA DEVAM!"

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın Haklı gururu: "ÇOK ÇALIŞTIK, AMA SONUNDA HEP BİRLİKTE BAŞARDIK. GÜMRÜK MÜDÜRLÜОÜMÜZ CEYHAN'IMIZA HAYIRLI UОURLU OLSUN. DURMAK YOK, YOLA DEVAM!" İfadelerini kullanarak Ceyhan Gümrük Müdürlüğünün kurulma kararının alındığını açıkladı.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can bir dizi program çerçevesinde Adana'da bulunan Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'la yaptığı görüşme neticesinde Ceyhan için dönüm noktası olacak Ceyhan Gümrük Müdürlüğümüzün kuruluşunun onaylandığı müjdesini verdi. Başkan Can yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Göreve başladığım ilk günden beri söylediğim tek şey; ASLOLANIN CEYHAN'IN MENFEATİ olduğudur. Uzun süredir kurulması için faaliyetler yürüttüğümüz ve Ceyhan'ımıza yeni bir vizyon kazandıracak olan Ceyhan Gümrük Müdürlüğü'nün müjdesini vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sayede Mersin ve İskenderun'a girmek zorunda kalan sanayici ve işadamlarımız artık işlemlerini Ceyhan'da yaptırabilecekler. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi/Adana Sanayi Odası Başkanımız Zeki Kıvanç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Arif Parmaksız, Adana Milletvekillerimiz Sayın Tamer Dağlı, Sayın Jülide Sarıeroğlu, Sayın Abdullah Doğru, Sayın Ahmet Zenbilci, Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, Ceyhan Kaymakamımız Sayın Dr. Bayram Yılmaz, Ak Parti Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanımız değerli kardeşim Sami Özsoy ve Ceyhan STK'larına bu yolda bizlere verdikleri destek için Şahsım ve tüm Ceyhan halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum".

Can, son olarak Adana Valiliğimiz ve Ceyhan Kaymakamlığımızca kuruluş kararı ile ilgili Bakanlık yazısı ve kararlarının gelmesini takiben gerekli resmi açıklamaların da yapılmasını beklediklerini ifade ederek Gümrük Müdürlüğünün Ceyhan'ımız ve Ceyhanlı Hemşerilerimiz için hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu.