Ceyhan Ticaret Borsası'ndan Ceyhan Ticaret Odası'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar ve Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı öncülüğündeki heyet CTO'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulndular.

Gerçekleşen ziyarette ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı şeref Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cengiz Özal, M. Fatih Karataş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Asaf İlkkan Telli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Apak, Ali Koşmaz, Ahmet Gümüş, Meclis Başkan Yardımcısı Sertaç Öztürk, Meclis Üyeleri Okan Gümüş ve N. Murat Yağan yaptı.

Başkan Can gerçekleşen ziyarette "STK'LAR için aslolan Ceyhan olmalıdır. Biz Ceyhan Ticaret Odası olarak Ceyhan'ın menfaatine olacak herşeyde tüm STK'lar ile birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız." dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Can nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.