CTO Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Törenine Katılım Sağladı.

TOBB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Törenine Odamızı Temsilen Meclis Üyemiz Nilgün Yıldırım, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Odamız Üyesi Deryanur Öner ve CTO Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Sinem Tutku Aktuğ katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk'ün açılış konuşmalarıyla başlayan törende, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" ve "Girişimci Kadın Gücü" olmak üzere iki ana kategoride ödüller verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada önlerine engel çıkarılmazsa, kadınların yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Aklın ve başarının cinsiyeti olmaz, kadın güçlü olursa toplum ve ülke güçlü olur" diye konuştu.