CTO'da Dönemin Son Meclisi Yapıldı.

Ceyhan Ticaret Odası, 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak Komite ve Meclis asil yedek üye seçimleri öncesinde son meclisini gerçekleştirdi.2018-2022 yılları arasında Ceyhan Ticaret Odası meclisinde görev yapan meclis ve disiplin kurulu üyelerine, 4 buçuk yıl boyunca yapılan çalışmaları aktaran Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, "Görev süremiz boyunca yaptığımız tüm çalışmalarda emeği geçen başta değerli çalışma arkadaşlarım Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis Başkanımıza ve Meclis Başkanlık Divanımıza, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyelerimize, Komite Üyelerimize ve çalışanlarımıza tekrar teşekkür etmek isterim. Ayrıca projelerimize katkı koyan Oda ve Borsalarımız başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ederim" dedi.

Meclis Başkanı Kasım Önük de Meclis Gündemini oluşturan maddelerin görüşülmesinin akabimde 4.5 yıllık hizmet süreçlerinde Ceyhan için CTO adına her adım için tüm Meclis üyelerine teşekkürlerini sunduktan sonra hatıra fotoğrafı çekilip toplantı sona erdi .