CTO Başkanı Şeref Can öncülüğündeki CTO Heyetinden Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger'e Hayırlı olsun ziyareti

Ceyhan ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük Ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Çibuk Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın geçtiğimiz günlerde yapılan Seçimli Genel Kurulu'nda üyelerinin teveccühü ile tekrardan seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Göger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Göger; "Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda üyelerimizin büyük teveccühü ile girdiğimiz seçimlerde güven tazeleyerek tekrardan yönetime seçildik. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

CTO Başkanı Şeref Can bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için güç birliğinin önemine vurgu yapılan ziyarette misafirperverliğinden ötürü Başkan Göger'e teşekkürlerini ileterek yeni dönemlerinde başarılar diledi.