Ceyhan Ticaret Odası (CTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

Ramazan ayı dolayısıyla; TOBB ve Odamız 1.025 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

"Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşamamızı Sağlayan En Büyük Değer Yardımlaşmadır."

Erzak dağıtımı hakkında açıklamada bulunan CTO Meclis Başkanı Kasım Önük ; "Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Oda olarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.