CEYGEM RESMEN KURULDU

Temeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı bir törenle 29 Temmuz 2011 tarihinde atılan CEYGEM'in; Türkiye'de ve dünyada girişimciliğin desteklenmesi, istihdamın arttırılması, bölgesel kalkınmanın sağlanması için kurulan önemli bir merkezdir.

Bu merkezin şirket kuruluşu noter onayı ile 07.02.2012 tarihinde gerçekleşmiştir. Ceyhan Ticaret Odası?nda gerçekleşen şirket kuruluşuna şirket ortakları Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Karagözoğlu, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ceyhan Esnaf Kef. Koop. Başkanı İbrahim İKİDAĞ ve TOBB ?u temsilen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali KUSEYRİ?nin yanı sıra yönetim kurulu üyelerimiz ve BIL Genel Müdürü İbrahim PALAZ da katılmıştır. Kuruluşa katılan Palaz böyle önemli bir merkeze destek vereceklerini ifade etti.