CTO İskenderun TSO ve İskenderun TB işbirliği ile düzenlenen Müşterek İstişare Toplantısına katıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası'nın müşterek olarak düzenlediği istişare toplantısına Ceyhan Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koşmaz ve Genel Sekreter Zafer Öz katıldı.

Yapılan İstişare Toplantısına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Bölge iş dünyasını dinlemek istek ve sıkıntılarını not almak için geldiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, toplantının başında herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Hisarcıklıoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Barış Pınarı harek acirc;tında da devletimizin yanında olduğumuzu her yerde ifade ettik. Siyasi parti liderlerimizi ziyaret ettik. 190 ülkedeki muhataplarımıza mektup göndererek harekatın neden yapıldığını anlattık" diye konuştu.