Ceyhan Ticaret Odası Yönetimi, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Alper Tunga BERBEROGLU'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Alper Tunga Berberoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan CTO Başkanı Şeref Can, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güvenlik güçlerinin yanında ve destekçisi olduklarını söyledi. Yeni İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Can, "Görevinizin kolay olmadığını biliyoruz. Emniyet güçlerimiz her zaman ülkemizin, halkımızın huzur ve güvenini temin etmek için canı pahasına 24 saat görevinin başında. Oda olarak Emniyet Müdürlüğümüz de olmak üzere kurumlarla güzel diyaloglar içindeyiz. Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatımızın huzur, güvenlik ve asayiş çalışmalarında yanındayız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, "İnşallah tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Ceyhan'da güzel çalışmalar yapmaya çalışacağız. Öncelikli hizmet anlayışımız toplumun can ve mal emniyetini korumak, suçun aydınlatılması, faillerin yakalanıp adli mercilere teslim edilmesi. Önemsediğimiz bir başka konu ise önleyici hizmetlerde etkin olmak. Yani cana ve mala gelebilecek tehditleri önlemek ve bunun için gereken tedbirleri almak. Suç oranını ne kadar azaltırsak, o kadar görevimizi yaptık sayacağız. Biz görevimizi yaparken sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Birlikte hareket edersek görevimizde daha etkin ve verimli olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.