CTO Yönetimi, Belediye Başkanı Seçilen Kadir Aydar'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakından Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

CTO Yönetimini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

CTO Başkanı Şeref Can, Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Ceyhan'a değer katacak her türlü projelerde, birlikte hareket edebileceklerini vurguladı.

CTO Heyeti Başkan Aydar'ı ziyaret ettikten sonra Başkan Yardımcısı Hülya Erdem'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediklerini ifade ettiler. Başkan Yardımcısı Erdem nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ziyaretinde, CTO Başkanı Şeref Can, CTO Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Çibuk, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet İncioğlu, Ahmet Rasim Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koşmaz, Meclis Üyeleri Ayhan Opak, M. Ünsal Basmacı, Adnan Aksu, Halil Şahin, Mahmut Şahin, Ramazan Üstündağ, Zafer Gök, Cumali Kalkan, İsmail Gökçe ve CTO Genel sekreteri Zafer Öz yer aldı.