Ceyhan Ticaret Odası Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üye seçimi yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Koordinasyonunda, oda ve borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri bugün yapıldı.
Türkiye'de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri bugün yapılan seçimle belirlendi. CeyhanTicaret Odası'nda sabah saat 10.00 itibari ile başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00'da sandıkların kapanması ile sona eren seçim Ceyhan Ticaret Odası ve Ceyhan Ticaret Borsası tarafından müşterek olarak yapıldı.

Yapılan seçin neticesinde Kadın Girişimciler İcra Komitesine Derya Nur Öner ve Özden Hozatlı seçilirken Genç Girişimciler İcra Komitesine Murat Yağan ve Tolga Sandıkçı seçilmiştir.