CTO BAŞKANI ŞEREF CAN EV'LENİYORUZ FUARI İLE KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM FUARI'NIN AÇILIŞINI YAPTI

TÜYAP Fuarcılık A.Ş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen EV'leniyoruz fuarı ile Adana Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı'nın açılışı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için gelinlikten, düğün organizasyonuna, nikah şekerinden mobilyaya kadar çok sayıda ürün ve hizmetin yer aldığı EV'leniyoruz Fuarı'nın açılış törenine Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Esnaf ve Sanatk acirc;rlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, firma yöneticileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreni öncesinde Çukurova Fuarcılık Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Can önümüzdeki yıl yapılacak fuarlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.