AKP İLÇE BAŞKANI CEMAL SAİM ÇETENAK ÖNCÜLÜGÜ'NDEKİ HEYETTEN CTO'YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gümüş, Asaf İlkkan Telli, Fatih Karataş'ın yanı sıra Meclis Üyeleri Ahmet İncioğlu, Ahmet Rasim Yıldırım, Zafer Gök, Ayhan Opak ev sahipliğini yaptılar.
Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileğiyle başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şeref Can, nazik ziyaretlerinden dolayı AKP İlçe Başkanı beraberindeki teşkilat üyelerine teşekkür etti.