Adana, Ceyhan Demokrasi İçin Kenetlendi

Demokrasi nöbetlerinin gerçekleştirilmeye başlandığı ilk günden itibaren Ceyhan Kaymakamı Sayın Mustafa Ünlüsoy ile her akşam geç saatlere kadar nöbet tutan Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, 7 Ağustos'ta gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde de yerini aldı.

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen mitingin dev ekranda gösterildiği Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitinge; Avrupa Birliği (AB) Bakanı Ömer Çelik,Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanları, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Başkan Yardımcısı Kasım Önük ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş ve CTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile her kesimden binlerce vatandaş katıldı.

CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, böyle önemli bir günde CTO Yönetimi, Meclisi ve Üyeleri ile Meydan'da olmanın gurur verici olduğunu ifade etti.