KOSGEB KOBİGE - KOBİ Gelişim Destek Programı Kapsamında 3 Yeni Çağrı Daha Yayınlandı

Değerli Üyelerimiz ve Girişimcilerimiz,

KOB''lerimizin ve girişimcilerimizin fikir aşamasından faaliyete geçirme, büyüme aşamasından uluslararası piyasalara açılmasına kadar her süreçte desteklenmesi, ülkemizin ekonomik kalkınması için büyük önem taşımaktadır.

Bu anlayışla, KOBİ'lere en çok destek veren kurumların başında KOSGEB'in geldiği bilinmekte olup KOSGEB, desteklerine bir yenisini daha eklemiştir.

KOSGEB KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında; "Bilişim Teknolojileri KOBİ'lerinin, Geliştirilmesi", "Hızlı Büyüyen KOBİ'lerde Kapasite Geliştirme" ve "KOSGEB Destekli Girişimlere İvme" isimli üç yeni çağrı daha yayınlamıştır.

Yeni destek paketi ile KOBİ'lere 300 Milyon TL daha destek verilecektir.

30 Mayıs - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda başvuruları yapılacak olan KOSGEB KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı'na başvuru şartları, proje teklif çağrıları ve uygulama kılavuzu Ceyhan Ticaret Odası web sayfasındaki duyurular kısmında yer almaktadır .

Ayrıca; KOSGEB KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı'na ilişkin tüm sorularınız için, Odamız bünyesinde faaliyet gösteren "KOSGEB Temsilciliği" birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu kapsamda; ülke ekonomisinin temel dinamoları olan KOBİ'lerimizin gelişmesi için sunulan teşvik ve desteklerin artmasını diler, tüm üyelerimize bol kazançlı günler dilerim.

Saygılarımla,

Şeref CAN