CTO BAŞKANI CAN TOBB`U TEMSİLEN ÇUFAŞ YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ

Çukurova Fuarcılık anonim şirketi; sadece Adana kenti için değil tüm Çukurova bölgesinin fuarcılık sektöründe en üst seviyede faydalanması amacıyla kurulmuş bir anonim şirketidir.

Şirketin kuruluş bilinci 2003 Ekim atında gerçekleştirilen 1. Çukurova Sanayi ve Ticaret fuarında ortaya çıkmıştır ve bu fuar takiben suretle kuruluşu gerçekleştirilmiştir.  Şirketin kuruluşunda Adana Valiliği Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odasının girişimleri ve katkıları ile birlikte  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğinde dâhil toplam 16 kurum ve kuruluşun iştirakiyle kurulmuştur.

Geçtiğimiz hafta yapılan toplantı neticesinde ÇUFAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Adana Valisi  Mustafa Büyük getirilirken, Başkan Vekili Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu. TOBB'u temsilen Yönetim Kurulu Üyeliğine CTO Başkanı Şeref Can getirildi.