Cenin Serbest Sanayi Bölgesi

İlgi: TOBB'dan gelen 08.11.2017 tarihli, 17219 sayılı ve Cenin Serbest Sanayi Bölgesi konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Filistin Bayındırlık İşleri ve İskan Bakanlığı Merkezi İhale Kurumu tarafından, Cenin Serbest Sanayi Bölgesi Alt Yapı İhale duyurusu yayınlanmıştır. İhale duyurusu yayınlanmıştır.
İhaleye ilişkin bilgiler ve ön yeterlilik şartları Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları - Ülke Duyuruları - Filistin" bölümünden dökümanda yer almaktadır.

İhale katılmak isteyen firmaların, aşağıda bilgileri yer alan İhale Komisyon Direktörüne mail atarak ihale dosyası talep etmeleri gerekmetedir. İhaleye son katılım tarihi 18.12.2017 Pazartesi günü saat 12.00'dır.

Bölgedeki kurye firmalarının dağıtım şartları Türkiye ve Avrupa'daki gibi olmadığından ihaleye katılmak istiyen firmaların dosyaları elden teslim etmeleri ya da son katılım tarihini göz önünde bulundurarak önceden gönderilmesi tavsiye edilmektedir.

Bilgileri ve konuyu Üyelerimize duyururuz.