KUVEYT EXPO 2018

Sayın Üyemiz;
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda Kuveyt Ticaret Müşavirliği'nin yazısına atfen, 6 - 8 Şubat 2018 tarihlerinde Kuveyt Devleti Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah himayesinde "KOBİ'ler arasında Bilgi Transferi EXPO 2018 / EXPO 2018 Knowledge Transfer Across SMEs" düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan EXPO'nun teması KOBİ'lere bilgi temelli iş fırsatları ve çözümleri için kapsamlı pazar sağlanması olurken katılımcı firmalara ikili iş görüşmesi yapılması ve ürünlerin sergilenmesi imkanının da tanınacağı bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin www.kuwaitkt.com adresini ziyaret etmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.