Bahrain Hospitality and Restaurant Expo 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası'nın mesajına atfen, Şeyh İsa bin Ali Khalifa Al Khalifa'nın himayelerinde, Bahreyn Başbakanı Prens Khalifa bin Salman Al Khalifa'nın katılımlarıyla ldquo;Bahrain Hospitality amp; Restaurant Expo 2018 rdquo; etkinliğinin 21-23 Mart 2018 tarihlerinde, Bahrain International Exhibition and Convention Center, Bahreyn'de düzenleneceği bildirilmektedir.

Mesajda devamla, söz konusu EXPO'nun katılımcılara Bahreyn, Körfez bölgesi ve dünyada konaklama ve restoran sektöründe karar vericiler ile aynı platformda bir araya gelme ve hizmetlerini sergileme imkanı sunacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu EXPO'ya ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) ldquo;Hizmetler rdquo; başlığı altındaki ldquo;Uluslararası İş İmk acirc;nları/Yurt Dışı Etkinlikleri rdquo; bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.