EV'leniyoruz 2017 Fuarı Büyük Sürprizlerle Geliyor...

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile hazırlanan EV'leniyoruz 2017 Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Zücaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı 9-12 Mart 2017 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, düğün mekanından organizasyonuna kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında bulabilecekleri Fuarda evini ve eşyalarını yenilemek isteyenler de pek çok alternatifi değerlendirebilecekler.

EV'leniyoruz 2017 4 gün boyunca dolu dolu geçecek

Fuarla ilgili açıklamada bulunan Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz; "Adana da ilk kez düzenlenecek EV'leniyoruz 2017 Fuarı ile evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunarak kolaylaştırıyoruz. Alagöz, katılımcı firmaların yoğun ilgisinden memnun olduklarını vurgulayarak "Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlanıyorlar. En yeni ürün örneklerini, en şık model ve tasarımlarını ve hizmetlerini bu fuarda sergileyecekler" dedi.

Fuarın Her Bir Günü Görkemli Şovlara ve Etkinliklere Sahne Olacak

Alagöz;

"Fuar pek çok etkinliğe, renkli aktivitelere ve sürprizlere sahne olacak. Fuarın açılış günü olan 9 Mart 2017 Perşembe günü saat 14.00'te Gazeteci - Yazar Sayın Aynur TARTAN moderatörlüğünde Davranış Bilimleri Uzmanı - Yazar Sayın Aşkım KAPIŞMAK ile birlikte gerçekleştirilecekleri "Gönülden Sohbetler" temalı söyleşi programının, kentte yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. Fuar kapsamında; 11 Mart Cumartesi günü saat 14:00'te Adana Olgunlaşma Enstitüsü ve saat 15:40'da Yüreğir Belediyesi'nin düzenleyecekleri gelinlik defileleri ve fuar süresince gerçekleştirilecek dans gösterileri, konserler, Adana Aşçılar Derneği'nin düğün pastası sunumu ve Adana Kuaförler Odası'nın saç makyaj sunumları ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak" dedi.

Girişlerin ücretsiz olacağı EV'leniyoruz 2017 Fuarı 09-11 Mart 2017 tarihleri arasında 9.30 - 21.00, 12 Mart 2017 günü ise 9.30 -20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.