"YENİ SINAİ MÜLKİYET KANUNU, AVRUPA VE AMERİKAN PATENT SİSTEMİ SEMİNERİ" (8 MART 2017 / ADANA TİCARET ODASI)

Adana Ticaret Odası Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi tarafından 8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14.00'te Adana Ticaret Odası'nda, "Yeni Sınai Mülkiyet Kanunu, Avrupa ve Amerikan Patent Sistemi" konulu bir seminer düzenlenecektir.

22.12.2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Yeni Sinai Mülkiyet Kanunu lsquo;nun getirdiği değişiklikler, dış pazarlarda faaliyet gösteren veya göstermek isteyen firmalarımızın ilgili ülkelerin marka ve patent yasaları uyarınca uyması gereken kurallar ve anlaşmazlıklar halinde sahip olduğu haklar ve yasal süreçler ile ilgili Marka ve Patent Vekili Sn. Ahmet AKKAŞ tarafından faydalı bilgilerin sunulacağı seminere katılım ücretsiz olup; seminer ilgi duyan tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

PROGRAM:

13.30 - 14.00 Kayıt ve İkram

14.00 - 14.05 Açılış Konuşmaları

14.05 - 16.30 Marka ve Patent Vekili Sn. Ahmet AKKAŞ'ın Sunumu

• 6769 sayılı Sına-i Mülkiyet Kanununda yapılan yeni değişiklikler hakkında bilgilendirme
  • Marka ve Patent konuları hakkında bilinmesi gerekenler
  • Tasarım nedir? Türkiye'de Tescil Sistemi ve süreçleri
  • Avrupa Patent Sistemi
  • Amerikan Patent Sistemi
  • Türkiye'nin taraf olduğu Uluslararası Marka ve Patent Sözleşmelerinden doğan haklar

16.30 - 17.00 Soru-Cevap ve Kapanış

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.