Çalışma Hayatında Milli istihdam Seferberliği ve Teşvikler

Adana Sanayi Odası öncülüğünde Odamız iştiraki ile 22 Şubat 2017 Çarşamba günü düzenlenecek olan, "Çalışma Hayatında Milli istihdam Seferberliği ve Teşvikler" konulu toplantı 23 Şubat 2017 Perşembe günü saat 16.00'ya ertelenmiştir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yürütülen "Çalışma Hayatında Milli istihdam Seferberliği ve Teşvikler"programı kapsamında işveren teşviklerini konuşmak, hizmetlerdeki aksamaları tespit ederek çözüm bulmak ve beklentileri belirlemek amacıyla, Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde 23 Şubat 2017 Perşembe günü saat 16.00'da Adana Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ' ın teşrifleriyle düzenlenecek toplantıyı onurlandırmanızı dileriz.

Şeref CAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Program

Tarih : 23.02.2017 Perşembe

Saat : 16.00

Yer : Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu

KATILIM FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.