Macaristan Görüş Talebi

TOBB'dan alınan Ekonomi Bakanlığı'nın yazısına istinaden, Türkiye - Macaristan Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı'nın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn Faruk özlü İle Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto eşbaşkanlığında, 2-3 Mart 2017 tarihinde Ankara'da yapılmasının öngörüldüğü bildirilmiştir.

Söz konusu toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla, bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile toplantı sonunda imzalanacak Mutabakat zaptında yer almasını talep ettiğiniz konulara ilişkin önerilerinizin en geç 24 Şubat 2017 tarihine kadar Odamıza (E-posta: ceyhanto@tobb.org.tr ) iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize Sunarız.