"Türk Eximbank ve KGF Destekleri ve Finansmana Erişim" Bilgilendirme Toplantısı (16.02.2017 / ADASO)

Ülkemizde ihracatın önemli bir destekçisi olan ve Türkiye ekonomisine, sanayicisine, ihracatçısına en ucuz ve uzun vadeli kredi imkanı sağlayan Türk Eximbank ile KOBİ'lerin finansmana erişiminde önemli bir destekçisi olan Kredi Garanti Fonu'nun sağladığı kısa, orta ve uzun vadeli nakdi, gayri nakdi krediler ile sigorta ve garanti destek programları, sanayiciye sağlanan finansman destekleri ve mevzuat değişiklikleri hakkında üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat 14.00'da Adana Sanayi Odası'nda "İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Türk Eximbank Genel Müdürü Sn. Adnan YILDIRIM' ın ve Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Sn. İsmet GERGERLİ' nin katılımlarıyla düzenlenecek toplantıya ait program ve katılım formu aşağıda yer almaktadır.

Katılmak isteyen Üyelerimizin bilgisine sunarız.

"İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği" Bilgilendirme Toplantısı

Tarih : 16.02.2017 Perşembe

Saat : 14.00

Yer : Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu

PROGRAM

14:00 Açılış Konuşmaları

14:15 Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Sn. İsmet GERGERLİ

Soru-Cevap

15:00 Türk Eximbank Genel Müdürü Sn. Adnan YILDIRIM

Soru-Cevap

KATILIM FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.