Automechanika Buenos Aires Hakkında

TOBB aracılığıyla bize ulaşan , İstanbul Ticaret Odası'nın ilgide kayıtlı yazısında, Arjantin'in Buenos Aires şehrinde iki yılda bir düzenlenen Automechanika Buenos Aires Fuarı'nın bu yıl 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve İstanbul Ticaret Odası tarafından söz konusu fuara Türk Milli Katılım organizasyonunun planlanacağı bildirilmektedir. Ayrıca, Automechanika Buenos Aires Fuarı'nın toplam 19 ülkeden 322 katılımcı ve 28 ülkeden 28.000 ziyaretçi ile Güney Amerika'nın en önemli Otomotiv Yedek Parça fuarı olarak nitelendirildiği belirtilmekte olup, söz konusu fuar için katılım bedelinin 720 ABD Doları /m2 olarak belirlendiği ve fuara minimum 9 m2 ile katılım sağlanabildiği ifade edilmektedir. Belirtilen bedele; stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ve fuarın devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği bildirilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin duyuru metnine TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.