22. İRANTEX 2016 Fuarı, 3-6 Eylül 2016, Tahran

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından bildirilen yazıda, İran'ın başkenti Tahran'da en prestijli fuar alanı olarak değerlendirilen Tehran International Permanent Fairground'da, 3-6 Eylül 2016 tarihleri arasında 22. kez düzenlenecek İRANTEX 2016 Fuarı'nda 44B No'lu salonda Türkiye Milli İştiraki'nin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Türkiye Milli İştiraki İsranbul Ticaret Odası ile gerçekleştirilecek söz konusu fuarda, hazır giyim, iç giyim, tekstil ürünleri, tekstil makinaları ve aksesuarları, tekstil yan sanayi, iplik , tekstil ham maddeleri, ev tekstili ve tekstil nano teknolojisi sektörleri ön plana çıkmaktadır.

İRANTEX 2016 Fuarı'na minimum 12 m2 ile katılım gerçekleştirilecek olup, m2 bedeli 550 Euro olarak belirlenmiştir.

Fuara katılım sağlamak isteyen üyelerimiz, ekte irtibat bilgileri yer alan İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçebilirler.