BAUMA CHINA 2016 HK.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şanghay şehrinde her iki yılda bir kez düzenlenen BAUMA CHINA 2016 Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonu bu yıl ikinci kez İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilecektir.

BAUMA CHINA Fuarı Asya'da gerçekleştirilen dünyanın en büyük ve en önemli iş, inşaat makineleri, madencilik, beton sanayisi ve inşaat teknolojileri fuarı olarak nitelendirilmektedir.

BAUMA CHINA 2014 Fuarı toplam 300.000 m2'de 42 ülkeden 3098 firmanın katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, fuarı 148 ülkeden 190.000 kişi ziyaret etmiştir.

22-25 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek BAUMA CHINA 2016 Fuarında Türkiye'nin büyüyen katılım alanı ve gücü ile etkin bir katılım gerçekleştirilecek olup, milli pavyonumuz N3 nolu salonda yer alacaktır.

Söz konusu fuar için katılım bedeli 650 Euro/ m2; olarak belirlenmiş olup, fuara minimum 12m2; ile katılım sağlanabilecektir.

Belirtilen bedele, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinizin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir.

Fuar, devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %70 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibi İstanbul Ticaret Odası'nca yürütülecektir.

Üyelerimize duyurulur.