Müzik Kullanımı Bakımından Meslek Birliklerinin Telif Lisanslama Faaliyetleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü'nden Odamıza iletilen yazıda; 01.11.2023 tarihli ve 32356 (mükerrer) sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ve 2024 - 2028 dönemini kapsayan 12 nci Kalkınma Planı kapsamında hazırlanan 2024 yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programında yer alan 566.2 no'lu tedbir kapsamında "Ticaret ve esnaf odalarıyla işbirliği içerisinde kamuoyu bilinçlendirme faaliyetlerinin yapılacağı" belirtilmiştir.

Bu çerçevede; kafe, restoran gibi yeme-içme tesisleri, eğlence tesisleri, spor tesisleri, alışveriş merkezi ve mağazalar ile radyo televizyon kuruluşları vb. işletmeler açısından "Müzik Kullanımı Bakımından Meslek Birliklerinin Telif Lisanslama Faaliyetleri" konulu çevrimiçi bir bilgilendirme/ değerlendirme programı yapılmasının planlanmakta olduğu; anılan programın, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü, saat 14:30'da Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve müzik meslek birlikleri temsilcilerinin katılımıyla Cisco Webex video konferans programı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği ve aşağıda yer alan link aracılığıyla katılım sağlanabileceği ifade edilmektedir.

Katılım Linki;

Bilgilerinize sunarız.