Türk Dünyası Kırgızistan İş ve Yatırım Forumu 27 Haziran 2024

Sayın Üyemiz ;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda;Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Türk Ticaret Dünyası Kırgızistan İş Forumu" 27 Haziran 2024 tarihinde Kırgızistan'ın Issık Göl bölgesinde yer alan Çolpan Ata şehrinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Etkinliğin tüm programı ve özel olarak Birliğimize iletilen otel fiyatların listesi ekte sunulmaktadır. Firmaların katılım teyidini en geç 21 Haziran 2024 mesai bitimine kadar, ekteki katılım teyit formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekretaryasına (Adem KULA, Tel: 05337419279, 02129243973 E-posta: adem.kula@tobb.org.tr ; turkcci@tobb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.