IFC tarafından iletilen kamu-özel ortaklığı proje duyurusu - Özbekistan

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 29.04.2024 tarihli ve 14166 sayılı yazıda; Dışişleri Bakanlığı ve Taşkent Büyükelçiliğince iletilen bir yazıya atıfla, Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) alınan e-posta mesajında, Özbekistan Sağlık Bakanlığı ile Ekonomi ve Maliye Bakanlığı işbirliğinde, Özbekistan'ın üç vilayetinde modern donanıma sahip (MRI, CT and nuclear, PET/SPECT CT) sağlık tesisleri inşa edilmesi ve sağlık personeli yetiştirilmesine ilişkin kamu-özel ortaklığı projesinin geliştirildiği belirtilmiştir.

Projeye ilişkin sunum ekte sunulmata olup, ilgi duyabilecek potansiyel uluslararası ve yerel ortaklar 30 Nisan 2024 tarihine kadar niyet beyanı sunmaya davet edilmekte olup, detaylı bilgi için projeye dair irtibat noktaları ile (uzhealth@ifc.org; ksaliev@ifc.org) temasa geçilebileceği paylaşılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.