Türkiye - Kazakistan İş Forumu / Hatırlatma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda; Türkiye Kazakistan İş Forumu'nun 25 Nisan 2024 Perşembe günü Ankara'da Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Oljas Bektenov'un teşrifleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda (TOBB İkiz Kuleler, Dumlupınar Bulvarı No:252) 11:30-12:30 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, İş Forumu'nun devamında ikili iş görüşmelerinin de yapılacağı belirtilerek, görüşmelere katılım sağlayacak Kazak firmaların listesi ekte iletilmektedir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-kazakistan-is-forumu web bağlantısında yer alan kayıt formunu 23 Nisan 2024 saat 18.00'e kadar doldurmaları gerekmekte olup, detaylı bilgi için temas kişisinin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için: