ZAFER YOLU DENEYİMİ: KAZANAN ÇALIŞANDAN, KAZANAN KURUMA DÖNÜŞÜM PROGRAMI (1 ARALIK 2015 / ADANA TİCARET ODASI)

“ZAFER YOLU DENEYİMİ: KAZANAN ÇALIŞANDAN, KAZANAN KURUMA DÖNÜŞÜM” PROGRAMI (1 ARALIK 2015 / ADANA TİCARET ODASI)
Ülkemizin, 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alma amacına yönelik olarak, hedefe ulaşmak için; gerek kamu gerekse özel sektörün üzerine son derece önemli roller düşmektedir.
En başta, tüm kurumların uluslararası iş ve yönetim kriterlerine göre yapılanmaları gerekmektedir. Böyle bir yapılanma, kurumlarda gelişimi ve değişimi merkeze alarak, yeni ve rekabetçi bir iş yapış tarzının uygulamaya sokulmasını ve bu tarzın sürekliliğinin sağlanmasını mecbur kılacaktır.
Gelişimi ve değişimi merkeze alan şirketlerde, organizasyonun performansının insan kaynağı ile geliştirilmesinin ön plana çıkarıldığı anlayış hüküm sürmekte olup; bu anlayış dahilinde şirketlerin üst yönetiminde (stratejik liderler) ve orta kademe yönetiminde (operasyonel liderler) bir zihniyet değişimi önem kazanmaktadır.
Bu çerçevede; firma yöneticilerine yeni bir bakış açısı sunabilmek adına; Türkiye’de birçok saygın kuruluşa eğitim ve danışmanlık hizmeti sunan United Eğitim & Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. V. Engin EMRE’nin katılımı ile 1 Aralık 2015 Salı günü saat 18.00’da, Adana Ticaret Odası'nda, “Zafer Yolu Deneyimi: Kazanan Çalışandan, Kazanan Kuruma Dönüşüm” Programı düzenlenecektir.
Programı aşağıda yer alan toplantı, konuya ilgi duyan tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih        : 1 Aralık 2015 - Salı
Saat         : 18.00
Yer          : Adana Ticaret Odası

Vehbi Engin EMRE Kimdir?
Satış gücü, çalışan ve liderlik gelişimi konularında danışmanlık yapan Engin Emre, 1999 yılından beri UNITED EĞİTİM ve DANIŞMANLIK A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Eğitim ve danışmanlık sektöründe Türkiye’nin öncü firmalardan biri olan UNITED, 25 farklı sektörde 500’e yakın şirketin çalışanlarına, orta ve üst düzey yönetim kadrolarına hizmet vermektedir.
30 yılı aşkın bir süredir çalışanların, iş takımlarının ve kurumların potansiyelini performansa döndürme, satış yetkinliklerini, yönetim ve liderlik becerilerini geliştirme alanlarında öğrenim ve gelişim danışmanlığı veren Engin EMRE davranışsal değişim, satış süreci, satış gelişimi, satış stratejileri ve liderlik konularında Türkiye’nin en önde gelen uzmanlarından birisidir.
Kurumların gelir artışını, karlılığını ve sürdürülebilir büyümesini sağlamak için çalışanların kendilerini “kazanan ve değerli” hissetmelerini sağlayacak bir ortam oluşturan; kurumun hedef ve stratejileri doğrultusunda çalışanların potansiyellerini performansa döndüren ZAFER YOLU DENEYİMİ öğrenim ve gelişim danışmanlığı yaklaşımının tasarımcısıdır.
Engin EMRE kurumların üst düzey ve orta düzey yöneticileri, insan kaynakları profesyonelleri ve satış takımları ile çalışmakta ve onlara potansiyellerini performansa döndürmeleri ve iş hedeflerine ulaşmaları konusunda destek sağlamaktadır.

United Eğitim & Danışmanlık A.Ş. hakkında ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.