Tedarikçim Deprem Bölgesinden Projesi

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda (TOBB), deprem bölgesinde sanayi, ticaret ve istihdamın yeniden canlandırılması, deprem bölgesinde faaliyet gösteren şirketlerin daha hızlı toparlanması amacıyla Birlikleri tarafından "Tedarikçim Deprem Bölgesinden" projesinin başlatıldığı bildirilmektedir.Daha önceki resmi yazıları ile duyurulan proje kapsamında, özellikle büyük ölçekli şirketlerin hammadde ve yarı mamul alımlarını deprem bölgesindeki firmalardan tedarik etmesi amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda sahadan gelen talepler doğrultusunda deprem bölgesindeki satıcıları alıcılar ile bir araya getirecek çevrimiçi bir platform oluşturulmuştur. Söz konusu platformda, kayıt ve listeleme süreçleri başta olmak üzere tüm işlemler ücretsiz olarak sunulmaktadır

Bilgilerinize sunarız.