Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 16.03.2023 tarihli ve 3014 sayılı yazıda, Kocaeli Sanayi Odasının Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri yazısı yer almaktadır.

İlgili yazıda şu ifadeler yer almaktadır; 1995 yılından bu yana çevre bilincinin geliştirilmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla Kocaeli Sanayi Odası bu sene 29.'su gerçekleşecek "Kocaeli Sanayi Odası tarafından Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri" organizasyonu düzenlemektedir. Türkiye'nin ilk çevre ödülleri organizasyon Tüm Türkiye'yi açıktır.

Büyük Ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde çevre ödüllerinin yanı sıra başvuru durumunda "Otomotiv ve Tedarik Sanayi, Kimya, Gıda, Metal, Makine, Taş-Toprak, Ağaç ve Ağaç Ürünleri ve Enerji" gibi ana sektörlerde de ödüller verilecektir.

Çevre Ödülleri ve Sektör Ödüllerine başvuruda bulunmak isteyen firmalar, 19 Nisan tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası'na başvuruda bulunabilirler. Başvuru formuna https://kosano.org.tr/cevre-odulleri/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.