Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı

Türkiye genelindeki büyük ölçekli işletmelerin hammadde ve ara madde ihtiyaçlarını deprem bölgesinden karşılamasını sağlayarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerden etkilenen işletmelerin yeniden faaliyete geçme sürecini hızlandırmak ve destek olmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından "Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı" başlatılmıştır.

Siz Saygıdeğer Üyelerimizin www.tobb.org.tr/tdb adresi ziyaret etmelerini önemle rica ediyoruz.

Ulusal Gıda Perakendecileri, Deprem Bölgesinden Tedarik Sağlıyor:TOBB, Türkiye genelindeki ulusal ve yerel gıda perakendecilerinin deprem bölgesinden tarım ve gıda ürünleri almalarını sağlıyor. Üyelerimizin elindeki tarım ve gıda ürünlerini odamıza bildirmeleri durumunda TOBB aracılığıyla ulusal marketlerin onları almalarına destek olacağız.

E-Ticaret Pazaryerlerinden Deprem Bölgesindeki Satıcılara Destek: E-ticaret pazaryerleri deprem bölgesindeki satıcılarından TOBB girişimleriyle komisyon almıyor. Bu kapsamda e-ticaretten satış yapamak isteyen üyelerimizin odamıza başvuru yapmaları halinde bu konuda TOBB'dan destek alabileceklerdir.

Teknik Destek Temini: Hasar gören sanayi işletmelerinin yeniden üretime geçebilmeleri için Türkiye genelinde benzer sektörde faaliyet gösteren diğer oda üyeleri vasıtası ile TOBB aracılığıyla teknik destek sağlanacaktır.Teknik desteğe (makine hasarı olanlarda dahil) ihtiyaç olan işletmelerimizin ivedilikle odamıza başvuru yapmalarını rica ederiz.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.