KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞžİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 14 MART SALI - ZOOM VE YOUTUBE ÜZERİNDEN CANLI YAYIN

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa illerinde 3 ay süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmişti.

OHAL kapsamında çalışma ve sosyal güvenlik alanına ilişkin alınan tedbirlerle ilgili 22.02.2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile OHAL kapsamında Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) uygulamasıyla ilgili düzenlenme yapılmıştır. (KÇÖ İşveren Başvuru Ekranları Kılavuzu aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.)

Yapılan KÇÖ düzenlemesine istinaden işletmelerin başvuruları İŞKUR tarafından alınmaya başlanmış olup; başvuru süreci ile ilgili Üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla, 14 Mart 2023 Salı günü (YARIN) saat 14.00'te, video konferans yönetimiyle, Kısa Çalışma Ödeneği Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

İŞKUR Uzmanı Yakup YURTAL'ın katılımıyla düzenlenecek çevrimiçi (online) toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki bağlantıda yer alan kayıt formunu en geç 13 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Toplantı, konuya ilgi duyan tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Kısa Çalışma Ödeneği İşveren Başvuru Ekranları Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT:

1. Toplantıya, www.youtube.com/adanaticaretodasi01 bağlantısına tıklanmak suretiyle, Adana Ticaret Odası Youtube Kanalı üzerinden katılım sağlanabilecektir.

2. Toplantıya ZOOM uygulaması üzerinden katılmak isteyen üyelerimiz için Zoom bağlantısı bilgileri, online kayıt formunda yazılacak GSM numarası ve e-posta adresine etkinlik öncesinde gönderilecektir.

Tarih: 14 Mart 2023 - Salı (YARIN)

Saat: 14.00 / Zoom uygulaması ve Youtube üzerinden çevrimiçi (online) gerçekleşecektir.

Adana Ticaret Odası Youtube Kanalı Üzerinden Canlı Yayın için: www.youtube.com/adanaticaretodasi01

Bilgilerinize sunarız.