Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı

Türkiye genelindeki büyük ölçekli işletmelerin hammadde ve ara madde ihtiyaçlarını deprem bölgesinden karşılamasını sağlayarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerden etkilenen işletmelerin yeniden faaliyete geçme sürecini hızlandırmak ve destek olmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından "Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı" başlatılmıştır.

Programa katılarak satın alma ihtiyaçlarını deprem bölgesinden karşılamak isteyen büyük işletmelerin aşağıdaki formu doldurarak ön başvuru yapmaları gerekmektedir.

Deprem bölgesinde yer alan tedarikçi işletmelerin bilgileri ön başvurunun ardından büyük işletmelerle paylaşılacaktır.

Program kapsamında TOBB tarafından büyük işletmelere aşağıdaki hizmetler sunulacaktır.

- Deprem bölgesinin büyük ölçekli işletme için analizi

- Büyük ölçekli işletmenin ihtiyaçlarına uygun olarak deprem bölgesindeki potansiyel tedarikçilerin tespit edilmesi

- Büyük ölçekli işletmenin, deprem bölgesindeki potansiyel tedarikçilerle buluşturulması

- Büyük ölçekli işletmenin yeterliliklerine sahip olmayan tedarikçilere rehberlik hizmeti verilmesi