Afrika Kalkınma Bankası - Guvernörlerin Değerlendirmeleri 2023 Yılı Baskısı

Hazine ve Maliye Bakanlığının Birliğimize ilettiği yazıda; Ülkemizin donör statüde üyesi olduğu Afrika Kalkınma Bankası nın (AfKB), bu yıl beşincisini yayımlayacağı "Guvernörlerin Değerlendirmeleri (Governors Digest)" başlıklı kitabın 2023 yılı baskısı için çalışmalara başlandığı belirtilmektedir. Banka Guvernörleri tarafından hazırlanan makalelerden oluşan çalışmanın bu yılki teması "İklim ve Yeşil Büyüme için Özel Sektör Finansmanının Harekete Geçirilmesi" olarak belirlenmiştir. Ülkemiz adına hazırlanacak makalede kullanılmak üzere, Bakanlığın yazısında belirtilen konu başlıklarında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bakanlığın yazısı ekte iletilmekte olup; söz konusu alanlarda kurumunuzca gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin metinlerin 12 Mart 2023 tarihi mesai bitimine kadar Borsamıza (eskisehirtb@tobb.org.tr adresine) elektronik ortamda gönderilmesini rica ederim.

Ayrıntılar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.