Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Katar

22 Aralık 2022 Perşembe günü 14:00 -15:30 saatleri arasında Katar'da görev yapmakta olan Sinem EОLENEN - Doha Ticaret Müşaviri, Muhammet Fatih ÇETİNKAYA - Doha Ticaret Müşaviri tarafından D. Burak ÖZELCİ - Yönetim Kurulu Muhasip Üye - İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhr. Birliği, Ahmet Altuğ OОUZ - TİM Delegesi - İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhr. Birliği, Cüneyt Hakan CERİTOОLU - Ülke Müdürü - Tabanlıoğlu Mimarlık, Gökhan ÖZKAN - Genel Müdür - Aamal Medikal'in konuşmacı olarak katılacağı "Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Katar - Sektör: İnşaat ve İç Dekorasyon, İlaç Sanayi Sektörü" e- sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.