Ceyhan Ticaret Odası Seçimleri

5174 Sayılı TOBB Kanunu hükümleri gereğince Ceyhan Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi Ceyhan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı denetimi altında 01 Ekim 2022 Cumartesi günü, Saat:09.00-17.00 arasında Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde yapılacaktır.

Söz konu seçimde oy kullanma hakkına sahip üyelerimizin oy kullanabilmesi için;

• Ekte örneği yer alan talep dilekçesini ıslak imza ve kaşeli olarak doldurup Ticaret Sicil Müdürlüğünden "SEÇİM YETKİ BELGESİ" almaları gerekmektedir.
  • Sadece münferit temsil yetkisine sahip tek temsilcili firmalar, Mersis üzerinden seçime özgü düzenlenmiş e-Sicil Tasdiknamesi alarak da oy kullanabileceklerdir.
  • Ayrıca, gerçek kişilere ait şahıs firmaları ise, başka bir belgeye ihtiyaç duymaksızın T.C. numaralı kimlik kartı ile oy kullanabilecektir.

Bu nedenle bahse konu belgelerin Ticaret Sicil Müdürlüğünde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak son günü beklemeksizin alınması hususunu hatırlatır gereğini önemle rica ederiz.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.