MOLDOVA İŞ HAFTASI HK. (15 - 16 EYLÜL 2022)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıda, Moldova Büyükelçiliğinden alınan bir yazıya atfen; Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Cumhuriyet Sarayı'nda (Maria Cebotari caddesi, No 16), 15-16 Eylül 2022 tarihlerinde, 8. Moldova İş Haftası (Moldova Business Week) düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla,"Moldova - işlerinizi taşımak için bir yer ve bölgesel tedarik zinciri için bir çözüm" başlıklı etkinlik, Moldova'nın uluslararası düzeyde yeniden konumlandırılması için en iyi fırsatları ve çözümleri belirlemek üzere yurtiçi ve yurtdışından yerel ve uluslararası liderleri ve uzmanları bir araya getireceği belirtilmiştir.

Etkinliğin gündemi aşağıdaki konu başlıklarını kapsayacaktır;

- Ülkedeki iş ortamını tanıtmak için 14 oturum: ekonomi, altyapı, dijitalleşme, bankacılık sistemi, yenilenebilir enerji ve başka sektörler

- İlgili Bakanlıklar, devlet kurumları ve yatırım platformlarının temsilcileri ile 10 G2B oturumu

- Bilişim, tarımsal gıda, iş geliştirme, moda, elektronik, yaratıcılık, derin teknoloji ve start-up'lar

- Moldova'daki yerli ve yabancı şirketlerin başarı hikayeleri; Ülkenin stratejik sektörleri temsil eden Moldova sektörel birlikleri ile 10 B2B oturumu

Etkinliğe katılmak isteyenlerin www.mbw.md adresinden kayıt yaptırmaları gerektiği ifade edilmiştir.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.