13. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 6 Ekim 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen bir yazıda; Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun (TAF) 13'üncüsünün, 6 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel'de gerçekleştirileceği ve söz konusu forumda finans, yatırım, sanayi, enerji, tarım, gıda, savunma, dış ticaret, teknoloji, müteahhitlik ve turizm sektörlerine odaklanılacağı ve firmalar arasında iş görüşmelerine imkan sağlanacağı belirtilmektedir.

Türkiye ve Arap Ülkelerinden hükümet temsilcileri ile uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve Arap iş dünyasının davet edildiği 13. Türk-Arap Ekonomi Forumu'na katılmak isteyen üyelerimizin info@tafclub.com adresine elektronik posta ile ulaşmaları veya ekte yer alan katılım formunu doldurarak TAF koordinasyon merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.

TAF iletişim bilgileri:

E-mail : info@tafclub.com / m.efe@tafclub.com