Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbetler Endonezya

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

07 Nisan 2022 Perşembe günü 10:30-12:00 saatleri arasında Endonezya'da görev yapmakta olan Erkan KİPER - Cakarta Ticaret Başmüşaviri , Burak AVCI - Cakarta Ticaret Müşaviri tarafından Sevda Kayhan YILMAZ - Başkan Yardımcısı - Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği'nin konuşmacı olarak katılacağı "Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbetler- Endonezya: Makine ve Aksamları (Tarım Makineleri) , Otomotiv Yan Sanayi" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.