Sektörel Elektronik Sohbetler - Tayland

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen 17.03.2022 tarihli ve E-34221550-720-2822 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın bir yazısına atıfta bulunularak, 22 Mart 2022 Salı günü 10:00-11:30 saatleri arasında Tayland'da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcisi moderatörlüğünde, gıda ürünleri ve ilaç sanayi sektörlerinde Tayland'da iş yapmakta olan firma temsilcimiz ile ilgili İhracatçı Birliği yönetim kurulunda görev alan iş insanımızın konuşmacı olarak katılacağı "Tayland: Gıda Ürünleri, İlaç Sanayi" isimli sektörel e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İngilizce olarak düzenlenecek toplantının programı ve toplantıya katılmak için gerekli link ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.