4. EİT İş Forumu, 26 Kasım 2021 Aşkabat

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın yazısına atfen (EİT); Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Sekreterliği ve Sekretaryası Birlikleri tarafından yürütülen EİT Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 15. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi kapsamında 26 Kasım 2021'de 4. EİT İş Forumu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat kentinde hibrit modda (fiziki ve online) gerçekleştirileceği iletilmektedir.

İş Forumu'na İran, Pakistan, Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımları beklenmektedir.

Online kayıt EİT web sitesinde açık olup, 22 Kasım 2021 tarihinde kapatılacaktır. Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır. Toplantı ZOOM linki teyit veren katılımcılara ayrıca iletilecektir.

Bilgilerinize sunulur.