Türkiye-Birleşik Krallık Sağlık İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yazısına istinaden, Türkiye-Birleşik Krallık Sağlık İş Forumu'nun 2-3 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul'da düzenleneceği iletilmektedir.

Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca himayelerinde, USHAŞ (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.) organizasyonu ile düzenlenecek olan Forum'da; Sağlık Bakanlığı'ndan üst düzey yetkililerin yanı sıra Birleşik Krallık'tan 70 kadar kamu, sigorta ve özel sağlık sektörü yetkilisinin yer alacağı iletilmektedir. Forum kapsamında ayrıca uluslararası sağlık konferanslarının ve B2B - ikili iş görüşmelerinin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Türkiye ve İngiltere'nin sağlık alanında, gerek kamu gerekse özel sektörden üst düzey temsilcilerini İstanbul'da buluşturmayı amaçlayan Forum'un, iki ülkenin sağlık alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli fırsatlar sunması beklenmektedir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve katılım formuna https://ukturksaglikforumu.com/ adresinden erişim sağlanabilir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.