Şirket Değerlemesi Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen yazıda belirtildiği üzere; TOBB ETÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Kasım 2021 Perşembe 14:00 ndash; 17:00 saatleri arasında "Şirket Değerlemesi" konulu eğitimi online olarak gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitimde; bir şirkette ev, arsa, otomobil gibi bir varlıktır ve diğer varlıklarda olduğu gibi şirketlerin de piyasa değeri vardır. Bir şirket satılırken (şirketin tamamı veya şirket hisselerinin veya ortaklık payının bir bölümü) şirket değeri üzerinden fiyatlama yapılır. Şirketlerin değerinin bilinmesi şirket sahiplerinin varlıklarının değerinin bilinmesi açısından da önemlidir. Bu eğitimde Şirket değeri nedir? Şirket değerini etkileyen faktörler nelerdir? Şirket değerinin tespit edilme yöntemleri nelerdir? ve şirket değerini belirleyen faktörlerle, şirket değerinin nasıl tespit edildiği üzerinde durulacaktır.

Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekteki dosyaya da mevcuttur.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.